Termeni si Conditii

www.capodopere2019.ro este un produs al Muzeului National de Istorie a Romaniei (denumit în continuare "MNIR"). Folosirea prodeselor presupune acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate în orice moment de cãtre MNIR, fãrã notificarea prealabilã a persoanelor care îl utilizeazã. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând si navigând pe site-ul www.capodopere2019.ro, utilizatorii acceptã, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare:

  • reproducerea materialelor din cadrul www.capodopere2019.ro este autorizatã, cu mentionarea sursei, in scopuri stiintifice si informative si în limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe în vigoare. În cazul în care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe sit, obligaþia de a obtine acest acord anuleazã autorizatia mai sus mentionatã. Reproducerea materialelor in scop comercial se va face doar cu acordul prealabil al MNIR.